Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Νέα>Εταιρικά Νέα

11 νέα προϊόντα του Ομίλου YUHUAN CNC πέρασαν το επαρχιακό νέο προϊόν (νέα τεχνολογία) Αξιολόγηση, αποδοχή και αξιολόγηση αποτελεσμάτων

Χρόνος: 2023-12-25 Προβολές: 15

Από τις 28 έως τις 29 Νοεμβρίου 2023, 11 νέα προϊόντα του Ομίλου YUHUAN πέρασαν με επιτυχία την αξιολόγηση αποδοχής και επιτευγμάτων αξιολόγησης επαρχιακών νέων προϊόντων (νέα τεχνολογία).

Τα 11 νέα προϊόντα που αναγνωρίστηκαν και έγιναν αποδεκτά, 7 προσδιορίστηκαν ότι διαθέτουν διεθνώς προηγμένη συνολική τεχνολογία και 2 από τα προϊόντα είχαν ορισμένες μεμονωμένες τεχνολογίες που ήταν σε διεθνώς κορυφαίο επίπεδο. 4 αξιολογήθηκαν ότι διαθέτουν συνολική τεχνολογία που ήταν σε εγχώριο κορυφαίο επίπεδο.

Μεταξύ των 11 νέων προϊόντων που εντοπίστηκαν, έγιναν δεκτά και αξιολογήθηκαν, 7 συνεργάστηκαν από την YUHUAN CNC Machine Tool Co., Ltd. και το Πανεπιστήμιο Hunan, 1 το καθένα συνεργάστηκε από την Hunan YUHAUAN Intelligent Equipment Co., Ltd., το Πανεπιστήμιο Hunan και το Πανεπιστήμιο Foshan Επιστήμης και Τεχνολογίας, και η Hunan Yuhuan Precision Co., Ltd. Manufacturing Co., Ltd. συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Hunan 2 φορές. Και τα 11 νέα προϊόντα πέρασαν με επιτυχία την αναγνώριση, την αποδοχή και την αξιολόγηση αποτελεσμάτων του νέου προϊόντος (νέα τεχνολογία) που οργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από την Ένωση Μηχανημάτων Βιομηχανίας Χουνάν.

Οι ειδικοί που συμμετέχουν στη συνάντηση αξιολόγησης της νέας τεχνολογίας και της αποδοχής νέων προϊόντων είναι όλοι γνωστοί ειδικοί στον κλάδο. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων εξέτασε σχετικό υλικό, άκουσε εκθέσεις, επιθεώρησε χώρους παραγωγής και εξοπλισμό, παρακολούθησε βίντεο με πραγματικές εφαρμογές προϊόντων και διεξήγαγε έρευνες και συζητήσεις για να αξιολογήσει την καινοτομία, την πρόοδο, την ωριμότητα, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη της τεχνολογίας προϊόντων. Το τεχνικό επίπεδο του νέου προϊόντος αξιολογήθηκε διεξοδικά και αντικειμενικά από εννέα πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής στην αγορά, του τεχνικού κινδύνου, του κινδύνου αγοράς και του κινδύνου πολιτικής, και διατυπώθηκαν πολύτιμες προτάσεις και απόψεις.

1

2

3

Ο "YHMGK1720 precision CNC κυλινδρικός μύλος πολλαπλών λειτουργιών", "YHDM580H precision CNC κατακόρυφος μύλος διπλού άκρου", "YH2M84120 υψηλής ταχύτητας διπλής όψης μύλος ακριβείας", "YH2MG8182 κατακόρυφος μύλος υψηλής ταχύτητας YHXNUMXMGXNUMX που αναπτύχθηκε από κοινού από τη μηχανή κοπής Yuhuan CNC" Co., Ltd. και Πανεπιστήμιο Χουνάν Η συνολική τεχνολογία των τεσσάρων νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του "Ακρίβεια λείανσης και στίλβωση Machine" έχει φτάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο. Μεταξύ αυτών, το "YHMGK1720 Precision CNC Multi-Function Cylindrical Grinder" διαθέτει τεχνολογία σύνθετης λείανσης πολλαπλών διεργασιών μεταγωγής κεφαλής διπλής λείανσης για πλινθώματα καρβιδίου του πυριτίου που βρίσκεται στο κορυφαίο διεθνές επίπεδο. Η συνολική τεχνολογία του "YHM7445 κάθετος μύλος μονής όψης" έχει φτάσει στο εγχώριο κορυφαίο επίπεδο μεταξύ παρόμοιου εξοπλισμού· η συνολική τεχνολογία του "YH2M45230 cooler grinder" και "YH08WMB240 γυάλινη γραμμή παραγωγής λείανσης άκρων" έχει φτάσει στο εγχώριο κορυφαίο επίπεδο.

567Ως κορυφαία επιχείρηση στη βιομηχανία εργαλειομηχανών του Χουνάν, η Yuhuan CNC χρησιμοποιεί την τεχνολογική καινοτομία ως μέσο για να ακολουθήσει την αναπτυξιακή πορεία της "εξειδίκευσης, εξειδίκευσης και καινοτομίας", συνεχίζει να ενισχύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της βιομηχανίας εργαλειομηχανών της Χουνάν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς εφαρμογών. Μετά την κυκλοφορία των παραπάνω προϊόντων στην αγορά, θα ενισχύσουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας στους τομείς των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, των νέων υλικών και άλλων έξυπνων βιομηχανικών και νέων ενεργειακών τομέων.4