Όλες οι κατηγορίες

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Νεα>Εταιρικά Νέα

Η απόλυτη επιτυχία της Pakistan Industrial Expro

Χρόνος: 2021-11-22 Προβολές: 9

Η Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση Πακιστάν που φιλοξενείται από την Pakistan Everest International Exhibition Company πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Royal Palm Golf & Country Club στη Λαχόρη του Πακιστάν από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Yuhuan Συμμετοχή στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Πακιστάν (2)

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 117 κινεζικές εταιρείες από την επαρχία Shandong, την επαρχία Henan, την επαρχία Hubei, τη Shanghai Demonstration Zone και άλλες περιοχές. Ο Kashi Ul Lehman, Εκτελεστικός Διευθυντής της Επιτροπής Επενδύσεων του Γραφείου του Πρωθυπουργού του Πακιστάν, παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης της έκθεσης και εκφώνησε ομιλία. Ο Peng Zhengwu, Αναπληρωτής Γενικός Πρόξενος του Γενικού Προξενείου της Κίνας στη Λαχόρη, ο Badar U Zaman, Εμπορικός Σύμβουλος της Πακιστανικής Πρεσβείας στην Κίνα, ο Wang Zihai, Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Πακιστάν Κίνας, και άλλοι σχετικοί ηγέτες εκφώνησαν διαδικτυακές ομιλίες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκθέτες δέχτηκαν 4,223 έγκυρους πελάτες, πραγματοποίησαν συνολικά 1,560 διαδικτυακές συνεδρίες matchmaking και ο όγκος συναλλαγών της πρόθεσης της έκθεσης έφτασε τα 27.6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Είκοσι μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των National Television του Πακιστάν (PTV), Damn (Dawn), Express News και The News παρακολούθησαν και ανέφεραν την έκθεση.

νέα

Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιδημικής κατάστασης, η Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση του Πακιστάν το 2021 θα συνεχίσει να υιοθετεί τη λειτουργία "εικόνα εκτός σύνδεσης + διαδικτυακή διαπραγμάτευση" και κάθε εκθέτης θα είναι ομοιόμορφα εξοπλισμένος με υψηλής ποιότητας τοπικούς εκθέτες του Πακιστάν για να βοηθήσουν τους εκθέτες. Πραγματοποίηση διευθέτησης έκθεσης, υποδοχή εμπόρων επιτόπου, συλλογή πληροφοριών πελατών, βοήθεια εμπόρων και εγχώριων επιχειρήσεων σε διαδικτυακή σύνδεση βίντεο κ.λπ.

Yuhuan Συμμετοχή στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Πακιστάν (3)

Η εταιρεία μας YUHUAN CNC MACHINE TOOL CO., LTD σημείωσε απόλυτη επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της βιομηχανικής έκθεσης του Πακιστάν, θα συνεργαστούμε με περισσότερους Πακιστανούς, εξοικονομώντας περισσότερο εργατικό δυναμικό και θα αποκτήσουμε υψηλότερη απόδοση στις δεξιότητες λείανσης.