Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Νεα>Κλάδος Ειδήσεις

YUHUAN Παρακολουθήστε τη Διεθνή Έκθεση Εργαλειομηχανών Κίνας (Πεκίνο)

Χρόνος: 2021-09-26 Προβολές: 14

Precision-Grinder-Machine-for-piston-Rings-(1)

Η China International Machine Tool Exhibition (CIMT) ιδρύθηκε το 1989 από την China Machine Tool & Tool Builders' Association. Η CIMT είναι η πιο διάσημη διεθνής έκθεση εργαλειομηχανών στην Κίνα, η οποία πραγματοποιήθηκε κάθε χρόνο και είναι μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις εργαλειομηχανών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των EMO (Ευρωπαϊκή Διεθνής Έκθεση Εργαλειομηχανών), IMTS (Διεθνής Έκθεση Εργαλειομηχανών στο Σικάγο) και JIMTOF (Ιαπωνική Διεθνής Έκθεση Εργαλειομηχανών). Το θέμα της έκθεσης είναι «νέα ζήτηση • νέα προσφορά / νέα ισχύς», προσελκύοντας περισσότερους από 1,600 εξαιρετικούς εγχώριους και ξένους εκθέτες και συνολικά 300,000 επισκέπτες με μεγάλη επιρροή.
Προκειμένου να ανταποκριθεί στο θέμα της έκθεσης, η Εταιρεία μας είχε φέρει κατακόρυφο μύλο διπλού δίσκου ακριβείας με αυτόματη γραμμή παραγωγής που εφευρέθηκε από τον επικεφαλής της ομάδας από τον αντιπρόεδρο Peng Guanqing για την κύρια έκθεση. Επιπλέον, προκειμένου να επιτύχει καλύτερη δημοσιότητα, η εταιρεία μας διοργάνωσε ειδικά ένα ειδικό σεμινάριο στην έκθεση ομιλώντας ο VP Peng για να εξηγήσει τις προόδους και τους χαρακτήρες της μηχανής λείανσης κάθετου διπλού δίσκου ακριβείας.
10

Η εφαρμογή "China made 2025" και "industrial 4.0" ωθεί τη βιομηχανία της Κίνας σε γρήγορη λωρίδα. Η έκθεση μπορεί να δει, οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις κατασκευής εξοπλισμού έχουν από καιρό μπροστά από τη διάταξη των αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής και του ψηφιακού εργαστηρίου. Yuhuan ήδη πριν από λίγα χρόνια για να κοιτάξουμε στο μέλλον, ψηφιακό εργαστήριο χτίστηκε σταθερά, και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το έτος. Αυτή τη φορά θα έχει τεχνολογία αιχμής και αυτόματη γραμμή παραγωγής με την αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής στο Πεκίνο για να συναντηθεί με τους πελάτες, μπορούμε να δούμε καλές προθέσεις.
Η σημασία της παράστασης δεν είναι μόνο να δείξουμε εταιρική εικόνα και προϊόντα μάρκετινγκ, αλλά και μια εκδήλωση των υπαλλήλων μας μια αυτοεκτίμηση. Είμαστε η ίδια μια επαγγελματική κάρτα, οποτεδήποτε, οπουδήποτε για να εκφράσουμε την εικόνα και τη στάση της επιχείρησης. Και οι εκθέτες όλων των ανθρώπων του Yuhuan, είτε είναι εκλεπτυσμένο πνεύμα, είτε συμπεριφορά εξυπηρέτησης, δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της εταιρείας, δείχνοντας το ύφος των ανθρώπων του Yuhuan!