Όλες οι κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς

Yuhuan CNC Machine Tool Co., Ltd.

Ιδρύθηκε το 1998, η YUHUAN είναι μια δημόσια Εθνική Επιχείρηση Κορυφαίας Υψηλής Τεχνολογίας (Αριθμός Αποθέματος: 002903) που ειδικεύεται στην Ε & Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις μηχανημάτων CNC ακριβείας και υψηλής απόδοσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει 6 σειρές και περισσότερα από 50 προϊόντα ως εξής: CNC μύλος διπλής επιφάνειας. άξονας έκκεντρου και μύλος στροφαλοφόρου άξονα. Μηχάνημα περιτύλιξης και στίλβωσης. μηχανή στροφής και φρεζαρίσματος. CNC κυλινδρικός μύλος; Μηχανή λείανσης βαλβίδων CNC και ειδικός εξοπλισμός για δακτυλίους εμβόλου κ.λπ. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρονική πληροφορική, τη στρατιωτική και την αεροδιαστημική, τη ναυπηγική, τα ρουλεμάν, τις σφραγίδες, τις οικιακές συσκευές και άλλους βασικούς τομείς της εθνικής οικονομίας.

Το YUHUAN έχει διαπιστευθεί ως το Επαρχιακό Ερευνητικό Κέντρο Μηχανικής Εργαλειομηχανών Ακριβείας CNC, το Επαρχιακό Τεχνολογικό Κέντρο Επιχειρήσεων και τον Σταθμό Εργασίας Ακαδημαϊκών.

Ο χώρος του εργαστηρίου και του γραφείου καλύπτει 20 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

Με πάνω από 270 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50 τεχνικών μηχανικών Ε & Α.

Τα κύρια προϊόντα παράγουν περισσότερα από 1000 σύνολα ετησίως.

- ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

αγορά Δίκτυο

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα και τα προϊόντα της εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ινδία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Βιετνάμ, Κένυα και άλλες χώρες. Η Yuhuan απολάμβανε πάντα καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τα οικονομικά πλεονεκτήματα.