Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικά Νέα

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Νεα>Εταιρικά Νέα

Ο YUHUAN θα συμμετάσχει στη διεθνή βιομηχανική έκθεση του Πακιστάν στις 29-31 Οκτωβρίου 2021

Χρόνος: 2021-10-27 Προβολές: 20

Η Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση Πακιστάν έχει εξελιχθεί σε μια αποτελεσματική πλατφόρμα για διεθνείς εταιρείες να εξερευνήσουν την αγορά του Πακιστάν.

Ακολουθούν οι πληροφορίες για την έκθεση:

1.    Ώρα Έκθεσης: 29-31 Οκτωβρίου 2021 12:00-20:00 (9:00-17:00 ώρα Πακιστάν)

2.    Μορφή έκθεσης: προβολή προϊόντος εκτός σύνδεσης, διαδικτυακή διαπραγμάτευση. Η εκτός σύνδεσης συμμετοχή των αγοραστών επισκέπτεται το περίπτερο και οι προμηθευτές θα εισάγουν προϊόντα διαδικτυακά

3.    Διεύθυνση έκθεσής μας: A46 -Royal Palm Golf And Country Club

参展通知-宇环_page-0005

4.    Πεδίο εφαρμογής εκθετών: Εργαλειομηχανές (μηχανές χάραξης, μηχανές κοπής, μηχανές σήμανσης), αξεσουάρ εργαλειομηχανών (τσοκ, ρουλεμάν, χαλύβδινες σφαίρες), επεξεργασία λαμαρίνας. μηχανήματα τροφίμων, πλαστικά μηχανήματα, μηχανήματα μηχανικής (γεωτρύπανα, γερανοί, μηχανικά οχήματα, βαρέα φορτηγά και αξεσουάρ) ), γεωργικά μηχανήματα (τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές). Βιομηχανικός εξοπλισμός και αξεσουάρ, εξοπλισμός μεταφοράς υλικού χύδην, λέβητες. δομικά υλικά (πάνελ με έγχρωμη επίστρωση, εξαρτήματα σωλήνων, πυρίμαχα υλικά, πλάκες). νέα ενεργειακά προϊόντα (φωτοβολταϊκά πάνελ, φωτοβολταϊκοί λαμπτήρες) κ.λπ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να επισκεφτείτε αυτήν την έκθεση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας- Yuhuan CNC MACHINE TOOL CO.,LTD. Ευχαριστώ.