Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα>Νεα>Κλάδος Ειδήσεις

Ακολουθώντας την πολιτική «Ζώνη και δρόμος», ο Yuhuan συμμετείχε στην έκθεση ρωσικών εργαλειομηχανών

Χρόνος: 2021-09-26 Προβολές: 23

Στις 10 το πρωί της 15ης Μαΐου στη Μόσχα, μία από τις δέκα κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανικές εκθέσεις, άνοιξε επίσημα το 2017 η ρωσική METALLOOBRABOTKA. 1005 εκθέτες από 26 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Αμερικής, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας και ούτω καθεξής, συμμετείχαν στην έκθεση και μεταξύ αυτών υπήρχαν περίπου 100 Κινέζοι εκθέτες. Το Τμήμα Μάρκετινγκ προετοιμάστηκε για την έκθεση εκ των προτέρων, ελπίζοντας να επεκτείνει πλήρως τη διεθνή αγορά και να εφαρμόσει την εθνική στρατηγική αντίληψη «Ζώνη και Δρόμος» με πρακτική δράση.
Ως επαγγελματίας προμηθευτής τεχνολογίας λείανσης ακριβείας και κατασκευής ευφυΐας, το περίπτερο ήταν πολύ δημοφιλές στους πελάτες που συμβουλεύονταν, πράγμα που απέδειξε και πάλι τη δύναμη της Yuhuan και την υψηλή έγκριση των πελατών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το προσωπικό μας γνωρίστηκε με λίγους νέους πελάτες και φίλους μέσω επιτόπιας συζήτησης και εισαγωγής εξοπλισμού. Τα εταιρικά προϊόντα κέρδισαν επίσης μεγάλη φήμη και εύνοια από πολλούς ξένους πελάτες.
Από την ίδρυσή του το 2004, η Yuhuan έδινε συνέχεια σημασία στην επέκταση της ξένης αγοράς. Η μάρκα και η ποιότητα είχαν λάβει μεγάλη εμπιστοσύνη από τις τοπικές επιχειρήσεις από την είσοδό τους στη ρωσική αγορά. Αυτή η έκθεση έδωσε στην εταιρεία την ευκαιρία να δείξει τη δύναμη της κατασκευής στην Κίνα για περισσότερους Ευρωπαίους πελάτες. Παρείχε επίσης υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ευκαιρίες διαπραγμάτευσης πρόσωπο με πρόσωπο για ντόπιους Ρώσους πελάτες.
Η επιταχυνόμενη προώθηση της εθνικής στρατηγικής «Ζώνη και Δρόμος» έφερε μια θεόδοτη ιστορική ευκαιρία για την κινεζική βιομηχανία εξοπλισμού εργαλειομηχανών και τις επιχειρήσεις κατασκευής πληροφοριών να πραγματοποιήσουν καλύτερα την αντίστοιχη ανάπτυξη. Η Yuhuan θα επιτάχυνε επίσης το "Step Out" για να παρέχει περισσότερα προϊόντα εργαλειομηχανών "High, Precision and Intelligence" για παγκόσμιους πελάτες.

Προμηθευτής-Ρουλεμάν-Μηχανή λείανσης